Hverdag i børnehaven

Hverdagen i børnehaven er livet levet i børnehøjde. Faste aktiviteter, selvvalgte lege, indeliv og udeliv

For at få en skøn dag i børnehaven er det vigtigt, at vi hjælper hinanden med nogle få ting.

Mødetider

Vi har ingen faste mødetider i børnehaven.

Når det er sagt, så vil der være børn, som trives bedst ved at komme i børnehaven, inden vi spiser formiddagsmad kl. 9, da det er nemmere for dem.

De dage hvor jeres barn har aktiviteter med deres aldersgruppe er det vigtigt at de er her senest kl. 9:30 da gruppen enten kan være gået på tur eller er i gang med deres aktivitet. I kan se hvornår jeres barn har faste aktiviteter på børnehavens månedsplan.

Goddag og farvel

Når I ankommer til børnehaven, så vil der altid være en personale som har tid til at modtage jeres barn og sørge for at I får en god afsked. Vi kan ikke altid se på jer om I har brug for hjælp, så tag fat i os, så hjælper vi.

I skal huske at krydse jeres barn ind på listen og skrive eventuelle beskeder -  f.eks. hvis det er andre, der henter jeres barn.

Når I henter jeres barn igen, er det vigtigt, at I krydser jeres barn ud og siger farvel til personalet. 

Sygdom

Hvis jeres barn er for syg til at komme i børnehave og følge en almindelig dag, så må I meget gerne ringe og fortælle, at I er syge. Helst gerne om morgenen,

Er der tale om en smitsom sygdom, vil vi meget gerne have besked hurtigst muligt, så vi kan informere de andre forældre.

Skofri

Børnehuset Abildvænget er en skofri institution. Vi bruger heller ikke blå skoovertræk, da de ofte er utætte og derfor stadig gør vores indemiljø beskidt.

Vi oplever derfor, at der er rent på gulvene, hvor børnene leger. I sidste ende mindsker det sygefraværet for det enkelte barn og personale.

Personale

Børnehaven er ikke stueopdelt, men vi arbejder i 2 grupper:

Gruppe 1

Mette Standhart Pædagog, Charlotte Olsen pædagog, Linda Nielsen Medhjælper, Lea Haagen Olsen Medhjælper.

Gruppe 2

Carina Fonseca pædagog, Christina Hansen medhjælper,  Jeannette Jensen medhjælper, Solvej Helvig Højstrand - souschef pædagog